X

Pasta med sås recept

Laddar...
Din sökning gav 4513 träffar
Pasta med tomat och baconsås

En variant med tomatpure & bacontärningar toppad med riven parmesanost! En klar barnfavorit! Pastasåsernas oändliga variation gör “snabb-lunch-lagandet” enkelt och smidigt när fantasin tryter i brist ..

Pastasås med fyllig smak

Min favorit bland pastasåser just nu. Mycket smak, enkel att göra och så god att jag inte skulle bli besviken om jag fick den på restaurang.Pastasås med kassler och ädelost

Man får inte vara rädd för kalorier, för det är väl inte den sundaste såsen,- men den är jättegod och dessutom lättgjord i all hast. Funkar lika bra om det skulle bli en bit julskinka över efter jul. ..

Enricos Pastasås

Ett recept som hängt med sedan 80-talet då min syster introducerade det i familjen. Har blivit en del glada matstunder med denna sås sedan dess.
Superenkel pasta med rosépepparså..

Rosépeppar är ju ingen pepparfrukt utan ett bär. Även fast smaken inte blir bättre när man fräser den, som med andra kryddor/pepparfrukter, så fräser jag den för att få de lite mjukare. Vill du ha en ..
Pasta-rullar med lax i spenatsås

Otroligt goda pastarullar. Behövs inte saltas så mycket eftersom laxen innehåller mycket smak. Lite "bök" med lasagneplattorna, men i övrigt en ganska enkel och smakrik rätt. Bäst att äta nygjord, i m..