Pasta rökt fläsk recept

Din sökning gav 59 träffar


Frittata di pasta con gli zoccoli

Det här är en gammal rätt som lagats av min familj i minst fyra generationer. En frittata är en italiensk omelett och den här pastarätten är ett perfekt sätt att använda överbliven pasta för att utnyt..


Penne Rigate Affumicate

Det här är en pastarätt från norra Italien, närmare bestämt en stad som heter Bolzano på gränsen till Österrike. I de norra delarna av Italien använder man mycket späck och fläsk, och jag har valt att..Spaghetti Amatriciana

En av de mest kända pastarätterna i Italien men inte så populär i Sverige ännu. Enligt legenden introducerades rätten i Rom av en kock från den lilla byn Amatrice i norra delarna av Lazio. Får man int..Skinkbollar

Ett recept som jag hittade i en Allas Veckotidning för länge, länge sedan! Vi gjorde denna maträtt ofta när barnen var små och man köpte hel eller halv gris då blev det mycke fläskfärs i frysen. Barn..

Mellans kalla buffé

Jag lade spegelglas på ca 3 meter arbetsbänk i köket och dukade upp på det. Jag lade fram sparsamt av kött och räkor och fyllde på efterhand eftersom det vid öppet hus kan ta några timmar innan alla h..