X

Pasta rökt fläsk recept

Laddar...
Din sökning gav 60 träffar


Pastasallad

Receptet på den här pastasalladen går runt bland mina vänner och bekanta den är väldigt populär. Ps. man kan göra den som en potatissallad då utesluter man köttet och pastan och blandar i kokt kall s..


Frittata di pasta con gli zoccoli

Det här är en gammal rätt som lagats av min familj i minst fyra generationer. En frittata är en italiensk omelett och den här pastarätten är ett perfekt sätt att använda överbliven pasta för att utnyt..


Penne Rigate Affumicate

Det här är en pastarätt från norra Italien, närmare bestämt en stad som heter Bolzano på gränsen till Österrike. I de norra delarna av Italien använder man mycket späck och fläsk, och jag har valt att..


Lyxig köttfärssås

Denna köttfärssås tar en stund men den är väl värd mödan. Funkar lika bra som vardagsmat till barnfamiljen eller som bjudmat vid fest.Spaghetti Amatriciana

En av de mest kända pastarätterna i Italien men inte så populär i Sverige ännu. Enligt legenden introducerades rätten i Rom av en kock från den lilla byn Amatrice i norra delarna av Lazio. Får man int..Skinkbollar

Ett recept som jag hittade i en Allas Veckotidning för länge, länge sedan! Vi gjorde denna maträtt ofta när barnen var små och man köpte hel eller halv gris då blev det mycke fläskfärs i frysen. Barn..


Mellans kalla buffé

Jag lade spegelglas på ca 3 meter arbetsbänk i köket och dukade upp på det. Jag lade fram sparsamt av kött och räkor och fyllde på efterhand eftersom det vid öppet hus kan ta några timmar innan alla h..Lite lyxigare ost- och skinksås

Ost- och skinksås med lite lyxigare touch som kom till av att jag inte hade råd med allt som behövdes till en annan receptidé som innehöll fläskfilé, så fick nedgradera det lite. Blev riktigt mumsigt ..


B.B.B. (Barbacued Black Beans)

Jill Kienlen har gjort denna berömda böngryta, man bestämmer själv hur het man vill ha den, men tänk på att det är lättare att tillsätta än att ta ifrån, när det gäller kryddor. Chili har en tendens a..

Enkel kasslergratäng med Parmesan..

Kassler är i själva verket rökt benfri fläskkotlett. I Tyskland heter den Kasseler kotelett, dvs kotlett från staden Kassel. Det må vara hur det vill med den saken. Kassler är en oerhört användbar ing..


Kantarellpasta med rökt sidfläsk
Kantarellpasta med rökt sidfläsk

Idag är det internationella pastadagen! Fira pastadagen genom att ta vara på säsongens gyllene råvaror. Bjud din familj och dina vänner på en krämig Tagliatelle med kantarellsås och rökt sidfläsk dage..


Spaghetti med varmrökt sidfläsk och tomat
Spaghetti med varmrökt sidfläsk o..

Spaghetti med en god röra av rökt sidfläsk, tomater och persilja. Ur Allers nr 13-14/10. Jag älskar sådana här enkla små pastarätter som ändå är så smakliga. När jag lagar dem på somrarna och sitter u..