Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med musselkött och bacon

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Har gjort denna rätt efter receptet och tyckte smaken var bra, men det blev litet för litet "sås", mest bara musslor, bacon och pasta. Så andra gången tog jag minst dubbla mängden chili, vitlök och persilja (tog även rejält med färsk basilika) + att jag spädde ut det hela med 2 1/2 dl Milda Fraiche för att få mer sås. Resultatet blev över förväntan och det här är nu min sons favoriträtt.... Men här är originalreceptet.

Ingredienser

Instruktioner

Stek bacon knaprigt. Tillsätt vitlök, chili, musslor och matlagningsvin. Låt puttra ihop, tillsätt bladpersilja och nykokt pasta. Smaka av med salt och peppar. Servera med baguette att doppa i såsen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • marcus2 19 juni 2010

    Fantastiskt gott!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.