Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Penne rigate Al Capone

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Pasta med underbart god sås som serveras till en oxfilé

Ingredienser

Instruktioner

1. Börja med såsen. Skölj och skiva champinjonerna tunt. Fräs svampen i smör tillsammans med vitlök och salt, på medelvärme, till all vätska försvunnit. Rör om då och då. 2. Blanda svampen med purjolök och tomater. Fräs blandningen 2-3 min 3. Tillsätt vatten, grädde, creme fraiche och smulad buljongtärning. Tillsätt maizena redning och koka upp under omrörning. Ställ åt sidan. 4. Koka pastan enl anvisning 5. Skär köttet i valfri tjocklek. Salta och peppra och stek till önskad "färdighet"

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Kicki8 18 februari 2008

    Denna rätt är underbart god.Jag gillar kött men man behöver inget med denna sås.. Provade denna med stekt fläskfilé i skivor lika gott.

  • anluk 9 januari 2011

    Supergott och enkelt. Hade fläskfilé till istället för oxfilé och det blev supergott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.