Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Underbar tonfisk till pasta

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett recept jag snappat upp någonstans, alldeles ljuvligt. Såsen smälter i munnen och passar utmärkt till pasta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt igång pastavattnet och koka pastan.
  2. Under tiden gör du såsen. Ta en liten klick smör eller olja och fräs upp tonfisken hastigt och hacka samtidigt sönder den lite. Direkt därefter häller du över grädden, rör om och därefter lägger du i paprikan. Jag tycker det är godast med de hela paprikaslicarna men man kan skära det till mindre bitar om man vill.
  3. När vi inte haft sådan paprika hemma så har jag använt Ajvar Relish istället vilket är baserat på rostad paprika. Går lika bra och är lika gott, blir liiiite annorlunda i smaken men gott vilket som. Ajvar är kanske ett billigare alternativ om man vill titta på prislappen...
  4. Nåja, rör ihopa, smaka av, salta o svartpeppra lite.
  5. Servera som det är, såsen till pastan alltså, personligen tycker jag denna rätten inte behöver grönsaker till... men det kan man ju göra som man vill.
  6. Ljuvligt gott! : )

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Nargun 26 december 2008

    Med tanke på att detta recept innehöll 3 av 8 saker jag hade i kylskåpet när jag kom hem efter jul så blev det förvånansvärt bra, snabbt och billigt. Vispgrädde, salladstonfisk och ajvar.

  • Loth 15 mars 2010

    Brukar själv göra ett liknande, har dock i någon sked med pesto också, blir riktigt gott!

  • Mokka 12 september 2010

    Gott, snabbt och billigt! Bra mat för studenter och pensionärer. Jag hade nudlar till. och det gick ockå mycket bra!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.