Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med biff i pepparsås och svamp

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god pastarätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan i rikligt med saltat vatten enligt anvisning på paketet. Häll av vattnet.
  2. Ansa och hacka champinjonerna. Skala och hacka löken fint. Fräs champinjonerna i 1 msk smör. Krydda med grönpeppar, rosépeppar och svartpeppar. Slå på buljong, grädde och senap. Låt stå och småputtra i 10 minuter. Sila såsen från kryddorna.
  3. Strimla biffen och bryn hastigt i en stekpanna i 1 msk smör. Lägg strimlorna i såsen. Blanda såsen med den nykokta pastan och servera genast.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • MissIQ 24 januari 2011

    Supergod & enkel sås! Kryddorna kan varieras lite - jag valde kombinationen kebabkrydda, pizzakrydda, vit- och svartpeppar. Bytte också ut 4 dl oxbuljong mot 2 st färdigköpt mörk oxbuljong (för 4 personer), och grädden mot matlagningsgrädde 15% fetthalt. Det blev fantastiskt gott! Tusen tack! =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.