X

Pasta såser recept

Laddar...
Din sökning gav 83 träffar
Matig pastasallad

Pastasallad är lätt att variera. Antingen kan du göra en grundsallad och äta den till korv, skinka, fisk eller kyckling. Du kan också blanda i ett eller två av tilläggen och ev. lite isbergssallad och..


Egen fisksås med fyra mixsåser

Enkelt, snabb, mycket godare samt lite annorlunda möjligen i dagens jäktande samhälle. Har du en massa pulversåser hemma i skafferiet som bara står och samlar damm så kan man ju mixa ihop dem istället..

Egen köttsås med fyra mixsåser

Enkelt, snabb, mycket godare samt lite annorlunda möjligen i dagens jäktande samhälle. Har du en massa pulversåser hemma i skafferiet som bara står och samlar damm så kan man ju mixa ihop dem istället..

Pasta med tomat och baconsås

En variant med tomatpure & bacontärningar toppad med riven parmesanost! En klar barnfavorit! Pastasåsernas oändliga variation gör “snabb-lunch-lagandet” enkelt och smidigt när fantasin tryter i brist ..


Pastasås med fyllig smak

Min favorit bland pastasåser just nu. Mycket smak, enkel att göra och så god att jag inte skulle bli besviken om jag fick den på restaurang.


Pasta Gnocchi al Granchio - Gnocc..

Det här receptet har jag fått från en restaurangägare som jag lärde känna i Lucca i Toscana. Vid mina besök på restaurangen blev det snabbt en personalig favorit. Det är en snabb och enkel pasta som..Pesto på ruccola

Inte lika bitsk som pesto kan bli ibland. Len och fin i smaken. Smaksätt gärna med basilika om du vill ha den lite mer pesto liknande.Korvstroganoff med krossade tomat..

Även om jag sett att det finns en del varianter av denna rätt, så vill jag gärna dela med mig av mitt recept. :) Jag har en "tomatig" variant med mycket färg att erbjuda. Mumsig!


Köttbullar i jordnötssås

Det thailändska köket blander det bästa från flera olika orientaliska mattraditioner. Såserna har ofta en lite söt smaksättning av t.ex. jordnötssmör och kokosmjölk, en god kontrast till starka kryddo..


Egen boxholmsost sås till kycklin..

Denna sås är så enkel men otroligt god och denna ost är perfekt som sås. Basen är mycket enkel med bara denna goda ost och grädde, mjölk, vitlök, smör samt ganska mycket broccoli. Sen är det fri..


Lasagne på kasslersås med zucchin..

Att använda pastaplattor och variera med olika såser är trevligt. Här använder jag en kasslersås med squash, lök och spansk peppar som varvas med enkel tomatsås. Lasagnen toppas med parmesanost innan ..


Farfalle con salmone e raddicchio..

– Det här receptet kommer från Treviso i norra Italien där man använder mycket raddicchio (rosésallad) i maten. Det är en gräddbaserad pasta där sötman från grädden och den kallrökta laxen gör sig vä..


Köttfärsbiffar med lök

Enkla och goda nötbiffar som kan serveras till kokt potatis, pasta, ris eller potatismos och varieras med såser till och kryddor efter egen smak. :)