Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta à la Frode

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Enkelt att göra och gott att äta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan "al dente" det vill säga med ett visst tuggmotstånd kvar, i en kastrull med salt och olivolja (1 tsk). Strimla under tiden skinkskivorna och basilikan fint. Skär tomaterna i tärningar.
  2. Tag upp pastan och låt den rinna av i ett durkslag.
  3. Häll tillbaka i kastrullen, ringla över resten av olivoljan och riv ner rejält med parmesan. Smaka av med salt och nymald svartpeppar. Rör ner skinkstrimlet, basilikan och tomaterna och hyvla till sist färsk parmesan över. Servera gärna pastan med en bit grovt bröd och något gott att dricka till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.