Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta a la Italy

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Pasta med kikärter, fläsk och chili som blir en härlig kombination med smak av Italien!

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Skölj kikärterna väl. Kör en tredjedel av dem till mos i en matbredare. 2. Skär fläsket i tärningar. Låt det puttra med olja, rosmarin, chili och vitlök i en gryta 10-15 min. Koka pastan i saltat vatten. 3. Häll av vätskan från burktomaterna och tärna dem. 4. Låt tomaterna och kikärtsmoset puttra med fläsket ett par minuter, tillsätt de hela kikärterna. Smaka ev av med salt.
  2. Servera tillsammans med pasta, olivolja och en grönsallad med strimlad fänkål.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.