- Serverar: 2 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
En kryddig och lättlagad skinksås till pastan med smak av vitlök, chili och paprika. Skinkan kan ersättas med bacon.
Instruktioner
- 1. Hacka skinka, paprika och champinioner i lagom munsbitar.
- (1,5. Använder du bacon istället för skinka, stek baconen i någon minut tills de fettat sig, och stek sedan grönsakerna i fettet som blir kvar när du tagit upp baconen)
- 2. Börja med att steka champinionerna i matoljan någon minut tills de vattnat av sig, lägg sedan i skinkan och paprikan.
- 3. Häll i Sambal Olek och pressad vitlök, krydda med salt och peppar efter behag.
- 4. Häll i matlagningsgrädden och häll i parmesanen. Låt koka upp och skjuta i en minut.
- Servera med nykokt pasta, riven parmesan och några blad färsk basilika eller persilia.
Publicerat den
24 februari 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
väldigt gott