Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta a'la Edlund con Skinka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En kryddig och lättlagad skinksås till pastan med smak av vitlök, chili och paprika. Skinkan kan ersättas med bacon.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Hacka skinka, paprika och champinioner i lagom munsbitar.
  2. (1,5. Använder du bacon istället för skinka, stek baconen i någon minut tills de fettat sig, och stek sedan grönsakerna i fettet som blir kvar när du tagit upp baconen)
  3. 2. Börja med att steka champinionerna i matoljan någon minut tills de vattnat av sig, lägg sedan i skinkan och paprikan.
  4. 3. Häll i Sambal Olek och pressad vitlök, krydda med salt och peppar efter behag.
  5. 4. Häll i matlagningsgrädden och häll i parmesanen. Låt koka upp och skjuta i en minut.
  6. Servera med nykokt pasta, riven parmesan och några blad färsk basilika eller persilia.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lodjuret 25 februari 2008

    väldigt gott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.