Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta Carbonara

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En av de godaste pastarätterna jag vet! Bör ätas med en gång, för då är den som godast eftersom den då inte riktigt hunnit stelna.

Ingredienser

Instruktioner

1. Koka spagettin enligt anvisningarna på paketet. 2. Knaperstek baconet, och häll av på en bit hushållspapper som suger åt sig det överflödiga fettet. 3. Blanda äggulor, grädde och den rivna osten. 4. Häll av pastan och blanda den med äggblandningen och baconet. Smaka av med kryddorna. 5. Servera direkt med en grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Carro67 12 september 2008

    Jättegod Pasta Carbonara som gick enkelt och snabbt att tillaga.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.