Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med ädel lax

(1 kommentar)  
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En pasta rätt jag svängde ihop av det jag hade hemma.....snabbt, gott och mättande

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka spaghettin enligt anvisningar på förpackningen
  2. Koka upp matlagningsgrädde och buljongtärning. Tillsätt mjölken och låt koka upp. Smula ner ädelost under omrörning och sjud tills osten smält. Tillsätt ev redning tills konsistensen är krämig. Koka på låg värme i ett par minuter. Tillsätt de skivade oliverna, basilika och pressad citron. När pastan börjar bli klar så tillsätt den rökta laxen och låt allt bli varmt.
  3. Häll såsen över den nykokta pastan och servera.
  4. Servera med sallad, hackad röd lök, färsk basilika och citronklyftor

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • robban61 6 juni 2009

    Tack! Du räddade verkligen fredagsmyset med denna goda pastarätt. Enda nackdelen var att jag åt till det var slut.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.