- Serverar: 5-6 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
En pasta rätt jag svängde ihop av det jag hade hemma.....snabbt, gott och mättande
Instruktioner
- Koka spaghettin enligt anvisningar på förpackningen
- Koka upp matlagningsgrädde och buljongtärning.
Tillsätt mjölken och låt koka upp.
Smula ner ädelost under omrörning och sjud tills osten smält.
Tillsätt ev redning tills konsistensen är krämig.
Koka på låg värme i ett par minuter.
Tillsätt de skivade oliverna, basilika och pressad citron.
När pastan börjar bli klar så tillsätt den rökta laxen och låt allt bli varmt.
- Häll såsen över den nykokta pastan och servera.
- Servera med sallad, hackad röd lök, färsk basilika och citronklyftor
Publicerat den
28 maj 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Tack! Du räddade verkligen fredagsmyset med denna goda pastarätt. Enda nackdelen var att jag åt till det var slut.