Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med ädelost- och baconsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket god pastasås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan.
  2. Häll grädde, creme fraiche, och gräddädelosten i en kastrull på svag värme så att det får smälta ihop.
  3. Klipp ner baconen i en stekpanna och bryn dessa ordentligt så de blir knaperstekta. Låt rinna av på hushållspapper. Häll sedan bacon i såskastrullen.
  4. Pressa vitlöken i och tillsätt salt och svartpeppar efter smak.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.