Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med ärtpesto och fetaost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel vegetarisk pasta med mycket smak. Vill du inte toppa den med fetaost så tar du och hyvlar över lite parmesanost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  2. Mixa den gröna ärterna med vitlöken, droppa i oljan. Blanda i parmesanosten och salta.
  3. Låt sockerärterna få ett uppkok. Skölj salladsskotten. Blanda pastan med pesto, sockerärter och tärnad fetaost.
  4. Rosta pinjenötterna (passa noga, de bränns lätt) och strö över dem och salladsskotten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.