Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med ansjovis- och morotssås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Riktigt snabb och överraskande god är den här pastasåsen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på pasta vattnet. Skala morötterna och riv dem grovt. Skär ansjovisfiléerna i små bitar.
  2. Koka pastan al dente med tuggmotstånd kvar.
  3. Blanda morötter, créme fraiche, ansjovis och pressad vitlök i en kastrull. Koka ihop 5 minuter. Smaka av med salt och peppar om det behövs.
  4. Skiva oliverna och strö på dem vid serveringen. Servera såsen med den nykokta pastan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.