Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med bacon och svampsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett perfekt recept att bli av med de där torkade trattkantarellerna som ligger och skramlar i skafferiet!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla baconet, hacka lök och svamp. Stek baconet, dock ej knastertorrt, ta upp ur pannan och låt rinna av i en sil.
  2. Stek lök och svamp i baconfettet några minuter på medelvärme så löken börjar mjukna. (Är det för mycket fett så häll bort allt utom ca 1 msk) .
  3. Lägg tillbaka baconet i pannan och tillsätt crème fraiche, mjölk och senap. Låt småkoka 5 minuter.
  4. Red ut mjölet i lite vatten och häll i pannan. Låt koka 3-5 minuter till. Smaka av med grovmalen svartpeppar.
  5. Servera med fullkornspasta, gärna tagliatelle.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.