Pasta med biff i pepparsås och svamp

En god pastarätt

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: pasta, biff, pepparsås

Ingredienser

400 g pasta
200 g biff
100 g skogschampinjoner
1 gul lök
3 dl grädde
4 dl oxbuljong
1 msk grönpeppar
1 msk rosépeppar
½ msk svartpeppar
1 tsk dijonsenap
2 msk smör

Betyg (3 röster)
Antal personer
4 st
Visningar:
3432
Sparat:
49

Gör så här

Koka pastan i rikligt med saltat vatten enligt anvisning på paketet. Häll av vattnet.

Ansa och hacka champinjonerna. Skala och hacka löken fint. Fräs champinjonerna i 1 msk smör. Krydda med grönpeppar, rosépeppar och svartpeppar. Slå på buljong, grädde och senap. Låt stå och småputtra i 10 minuter. Sila såsen från kryddorna.

Strimla biffen och bryn hastigt i en stekpanna i 1 msk smör. Lägg strimlorna i såsen. Blanda såsen med den nykokta pastan och servera genast.

LIKNANDE RECEPT

Pasta recept
över 2 månader
över 2 månader
av Queenie
över 2 månader
över 2 månader
av anenik
över 2 månader
över 2 månader