Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med chili och vitlök

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Så enkelt, så gott. Går snabbt att tillaga och det är svårt att misslyckas med denna rätt. Snälla, ni som sparar/läser mina recept! Jag uppskattar att ni gör det och skulle gärna ta emot lite kommentarer också!! Och även ett betyg tack!

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp vattnet till spaghettin, salta rikligt i vattnet. Skiva vitlöken i tunna skivor och finhacka chilin. Häll i ganska mycket olivolja i en stekpanna och värm upp. Häll i spaghettin i vattnet och chilin och vitlöken i pannan. Dela cocktailtomaterna på mitten och fin hacka persiljan. Lägg i tomaterna i pannan och låt dem bli varma, häll därefter i spaghettin när den är klar (är den inte klar än så ta bort stekpannan från värmen under tiden så att det inte blir bränt) Tag bort pannan från värmen och häll i finhackad persilja och rör om. Häll alltsammans på en tallrik, dra några varv med pepparkvarnen, strö över lite flingsalt och avsluta med att ringla över lite mer olivolja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.