Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med färska tomater och vitlök

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Jättegod och superenkel pastasås. Känns lite lyxigare med parmesan och soltorkade tomater, solrosfröna gav den extra piffen. Både gluten- och laktosfri. Såsen görs lätt medan pastan kokar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan al dente. Mixa tomater, soltorkade tomater, vitlöksklyftor och de färska örterna med mixerstav (eller i matberedare). Värm tomatsåsen i en kastrull och smaka av med salt och peppar. Blanda tomatsåsen med pastan.
  2. Rosta solrosfrön i en torr stekpanna. Servera pastan toppad med färskriven parmesanost, solrosfrön och en sallad eller t.ex morotsstavar.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Buspippi 12 februari 2012

    Oki, tyckte jag men ingen favorit. Fast min familj tyckte inte alls om det tyvärr för det var ju super enkelt och snabb lagat.

  • sarsjo-6 16 oktober 2012

    Super god och super enkel. Make och tonårsbarn gillade den. Smakar riktig pasta. Får 5 stjärnor som vardagsmat =)

  • HC49 27 juli 2015

    Enkelt att laga och jättegott. Jag svettade upp lite lök som jag körde i. Och så blandade jag i lite italiensk rödvin. När detta hade puttrat en liten stund så blev det riktig mysmiddag. 5 av meg till detta supra grundrecept :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.