Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med fläskfilé, mozzarella, tomat och basilika

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkelt, snabbt och gott med smaker från Italien.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa fläskfilén och skär den i ca 1½ cm breda skivor. Banka ut skivorna något, och salta och peppra dem. Stek fläskfiléskivorna i maragrinet tills den fått fin färg på båda sidorna.
  2. Häll på crème fraiche, vatten och kalvfond, och låt allt puttra ihop i stekpannan. Lägg i de hela cocktailtomaterna i fläskfilén med såsen, så att tomaterna blir ljumma.
  3. Koka pastan enligt instruktioner, och låt den sedan rinna av ordentligt i ett durkslag.
  4. Lägg pastan i en stor form och häll fläskfiléskivorna, såsen och tomaterna över pastan. Lägg även i mozzarellabitarna och den hackade basilikan. Blanda ordentligt och servera.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Krutor 4 januari 2014

    Enkelt att göra, kommer att göras fler gånger. Hade i lite stekt svamp. Det gav god smak på såsen.

  • hevabu 7 april 2014

    Spetsade det hela med lite strimlad salami och gorgonzola. Sen in i ugnen ett tag++++

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.