Instruktioner
Koka pastan enligt anvisning på paketet. Låt den kokta pastan rinna av genom ett durkslag, häll sedan tillbaka den i kastrullen. Häll i matfett i pastan och rör om.
Skala och hacka lök och vitlök. Häll matfett i en kastrull och ställ in plattan ett eller två steg under högsta läget. När bubblorna slutat bubbla - lägg i löken och mjukfräs den ett par minuter utan att den tar färg.
Häll i Milda Mat, senap, salt och peppar. Låt såsen koka upp under omrörning. Lägg i färskosten och låt den smälta ner i såsen, koka upp under omrörning.
Häll av vattnet från tonfisken och blanda ner den i såsen. Servera såsen till den nykokta pastan.
Snabbt och enkelt att göra. Jag tillsatte några soltorkade tomater och körsbärstomater också, ville ha lite mer färg och smak på rätten!
Gott, enkelt och krämigt! Jag dubblade receptet och tog bara 3 dl grädde, då jag tyckte att det räckte.