Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med gräddkokta grönsaker

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gräddkokta rotfrukter smakar ljuvligt till pastan

Ingredienser

Instruktioner

Koka pastan. Skala och skär grönsakerna i bitar. Fräs dem hastigt i smör i en gryta. Rör i mjölet och späd med mjölken. Häll på grädden och låt allt koka ca 5 min. Smaksätt med salt, peppar och timjan. Blanda såsen med den kokta pastan. Servera med riven ost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.