Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med gremolatakyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Den italienska örtblandningen gremolata är syrlig, örtig och smakar av vitlök.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningar på paketet.
  2. Gör gremolata genom att grovhacka lök och vitlök och stek i olivolja i en panna. Skölj av citronerna och riv skalet. Tillsätt det mesta av citronskalet samt grovhackad persilja.
  3. Strimla kycklingfiléerna och stek kycklingen tillsammans med gremolatan. Salta och peppra. Häll slutligen ner ärtorna.
  4. Lägg pastan på ett serveringsfat med kycklinggremolatan ovanpå. Bryt chèvreost och strö över pinjenötter. Toppa med rivet citronskal.
  5. Klart på en kvart!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.