Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med kassler, mango och champinjoner

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket gott

Ingredienser

Instruktioner

Koka pastan i rikligt med lättsaltat vatten. Spola av pastan hastigt med kallt vatten och låt rinna av. Strimla kasslern, skölj, ansa och strimla purjolöken. Skölj och skiva champinjoner, hetta upp oljan i en wok eller stor stekpanna. Fräs purjo och champinjoner. Tillsätt kasslern, häll över grädde och tillsätt mangochutney, curry, salt och peppar.Låt puttra ca 5 min. Skala, kärna ur och tärna mangon. Rör ner pasta och mango i woken. Servera med grönsallad Bon appetit

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • bergslagsvagen 2 september 2008

    Alla älskar det här, jättegott

  • evaldo 3 december 2008

    Hej jag har lagat din pastarätt med kassler. Den var väl så där medelgod. Lägger in bild också, hoppas du inte misstycker. Mvh evaldo

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.