Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med kassler och champinjonsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Med kassler, champinjoner, purjolök gör du enkelt en smal och god sås till pastan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan. Strimla kassler och purjolök. Skiva svampen. Fräs kassler, purjolök och svamp i smör i en gryta.
  2. Häll på såsen och låt det koka upp. Krydda med peppar. Servera såsen till pastan. Strö över ost och persilja.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Forsetti 18 april 2011

    toppen recept! tack för tipset :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.