Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med kassler och rotfrukter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lätt och gott där rätten får mycket smak från en god och enkel dressing.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skala rotfrukterna och skär dem i skivor eller stavar och lägg dem i en långpanna med bakplåtspapper. Salta, peppra och ringla över oljan. Ugnsrosta ca 10 minuter, rör om någon gång under tiden.
  3. Skär kasslern i stavar och lägg den bredvid rotfrukterna, stek ytterligare ca 10 minuter i ugnen.
  4. Koka pastan al dente under tiden.
  5. Blanda dressingen i en stor skål. Vänd ner rotfrukterna med kasslern och den nykokta pastan. Blanda i hackad persilja och citronskal och servera genast!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.