- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Intressant kombination som alla uppskattade.
Instruktioner
- Ta ur krabbköttet och lägg det på ett fat, alternativt öppna krabb-burken.
- Sätt pastan på kokning. Skala och hacka löken.
Skär kantarellerna i mindre bitar.
- Fräs löken genomskinlig i en traktörpanna i lite olivolja. Pressa ned vitlöksklyftan, tillsätt kantarellerna. Låt detta fräsa en stund tills kantarellernas snittytor börjar få färg.
- Tillsätt grädde, vin och buljong och låt detta puttra i 5 minuter. Dela körsbärstomaterna i halvor.
- När pastan är klar, tillsätt krabbkött och tomater till såsen och låt det värmas i 1 minut. Ta av såsen från värmen.
- Servera med en grönsallad, en caprese sallad (tomat och mozarella) och parmesan ost.
Publicerat den
1 september 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
ja det låter spännande . ska prova någon dag. får köpa svampen då jag är så dålig svampplockare.