Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med krabb- och kantarellsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Intressant kombination som alla uppskattade.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta ur krabbköttet och lägg det på ett fat, alternativt öppna krabb-burken.
  2. Sätt pastan på kokning. Skala och hacka löken. Skär kantarellerna i mindre bitar.
  3. Fräs löken genomskinlig i en traktörpanna i lite olivolja. Pressa ned vitlöksklyftan, tillsätt kantarellerna. Låt detta fräsa en stund tills kantarellernas snittytor börjar få färg.
  4. Tillsätt grädde, vin och buljong och låt detta puttra i 5 minuter. Dela körsbärstomaterna i halvor.
  5. När pastan är klar, tillsätt krabbkött och tomater till såsen och låt det värmas i 1 minut. Ta av såsen från värmen.
  6. Servera med en grönsallad, en caprese sallad (tomat och mozarella) och parmesan ost.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • kristinahedberg 2 september 2009

    ja det låter spännande . ska prova någon dag. får köpa svampen då jag är så dålig svampplockare.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.