Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med krämig och underbar kycklingsås

(3 kommentarer)  
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Jätteenkel och supersupergod. Alla som har smakat har frågat efter recept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka kycklingfilé i mellanstora tärningar ungefär lika stora som chocklad praliner i en Aladdin ask. Sedan steker du dom med 2 msk grillkrydda, 2 msk gurkmeja och 1 msk curry.
  2. Hacka därefter champinjonerna och stek dom tillsammans med kycklingen i några mintuer så dom får lite färg.
  3. Häll sedan över grädden och tomatsåsen och smaka av. Såsen ska få en fin orange färg. Häll i resten av grillkryddan. Låt alltihopp koka i 7 min medans du hackar paprika och kokar upp din pasta. Häll till sist i paprikan och låt koka i högst 10 min.
  4. Servera gärna med parmesanost och persilja och det blir en succé
  5. (Du kan även använda tomatsås med smak så får du lite annan snurr på den)

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • josefinan95 29 oktober 2009

    Använd svart pasta så har du en halloweenrätt! =)

  • [email protected] 10 december 2009

    Mycket gott. Har redan delat ut receptet till andra somoxå gav många ++++.

  • boulos 6 januari 2012

    Jag ska få gäster imorgon och det ska bli spännande att göra denna krämiga kyckling pastan =) hoppas den blir god men det tror jag säkert .

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.