Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med kyckling, fetaost och pesto

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegott, som Tina säger.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Koka pastan enligt paketet i en stor kastrull. Häll av det i ett durkslag.
  2. 2. Strimla filéerna. Hetta upp matfettet och stek bitarna ca 3–4 minuter på båda sidor tills de får fin färg. Salta och peppra.
  3. 3. Blanda peston med pastan i samma kastrull. Lägg i kycklingen och håll varmt.
  4. 4. Dela tomaterna och bryn dem hastigt med snittsidan ner. Häll på balsamvinäger och krydda med socker, salt och peppar.
  5. 5. Lägg upp kycklingblandningen på ett serveringsfat och toppa med de stekta tomaterna och oliver. Smula över fetaosten och riv rikligt med oregano över. Strö över lite flingsalt och peppra väl.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • goldcamilla 27 mars 2008

    Ja, det här var mycket gott, detta tänker jag göra igen. Tack för receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.