Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med kyckling, valnötter och ruccola

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Innerfiléer går snabbt att laga. De kan bytas ut mot vanliga kycklingfiléer skurna i tunna skivor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Låt den rinna av i ett durkslag, men spara cirka 1 dl av kokvattnet.
  2. Skär kycklingfiléerna i 2-3 bitar vardera.
  3. Fräs kycklingbitarna i olja i en stekpanna cirka 5 minuter. Låt valnötterna fräsa med den sista minuten.
  4. Koka ihop crème fraiche och det sparade pastavattnet i en kastrull. Vänd ner pasta, rucola och den rivna osten. Blanda i kyckling och nötter och låt allt bli genomvarmt. Strö över flagad parmesan och peppra.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.