God och snabb vardagsmiddag.
Instruktioner
- Koka pastan i rikligt med lättsaltat vatten enligt förpackningens anvisning.
- Skär kålen i tunna strimlor. Skölj, kärna ur och finstrimla paprikorna.
- Skär baconet i strimlor. Stek baconet, utan extra matfett, tills det blivit knaprigt. Tag upp och låt rinna av på ett hushållspapper.
- Fräs kål och paprika i fettet efter baconet i ca 5 minuter, jag tog bort rättså mycket av baconfettet.
- Rör i fraichen och smaka av med senap, salt och svartpeppar. Blanda i baconet, låt små puttra ett tag, om det behövs späd ut med lite vatten.
- Låt pastan rinna av. Servera pastan med kål- och baconröran, blandad sallad och bröd.
- Tips!
Jag tog hälften créme fraiche och hälften mellangrädde.
Publicerat den
18 januari 2009
Liknande recept
Skriv kommentar