Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med lätt och krämig skaldjurssås

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Snabblagat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka scharlottenloken och vitlöken och fräs i flytande margarin. Häll över vinet och koka upp tillsammans med hummerfonden. Rör i mini fraiche och koka upp. Lägg i musslorna och kräftstjärtarna och sjud någon minut.
  2. Hacka tomaterna och basilikan och rör ner i såsen, spara några basilikablad att dekorera med. Låt det hela bli varmt och smaka av med salt och peppar. servera med nykokt pasta och rucolasallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.