Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med marinerade räkor.

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Min absoluta favorit rätt med räkor.

Ingredienser

Instruktioner

Skala räkorna och hacka dem grovt. Smula sönder chilin och ta bort kärnorna. Skala vitläksklyftorna och hacka dem fint. Sätt på vattnet till pastan. Blanda räkorna med chilin, persiljan, citronsaften, vitlöken, oljan och krydda med salt och peppar. Koka pastan al dente, häll av i durkslag och häll sen pastan och räk-blandningen i kastrullen. Rör om tills allt blandtats ordentligt. Servera i djupa, gärna varma tallrikar. Ett italienskt surdegsbröd är gott till som tillbehör.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.