Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med räkor, tomat och chili

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Pasta med räkor, tomat och chili. En superenkel och snabb pastarätt med sting.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pasta enligt anvisning på förpackningen.
  2. Fräs schalottenlök, röd chili, körsbärstomaterna och tomatpuré i olivolja tills tomaterna smälter. Salta och peppra. Tillsätt kycklingfond och låt sjuda några minuter. Späd med lite vatten för tunnare sås. Lägg i rejält med skalade räkor en halvminut.
  3. Klart.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • kristinahedberg 31 maj 2012

    Mums ! Blev jättegott! Ska lägga denna i mina favoriter

  • Cassiopeya 3 maj 2013

    Gjorde en variant på denna då inte allt fanns hemma men jag ville testa ändå. Krossade tomater, grönsaksfond och torkade chiliflagor. Slängde ner en hackad vitlöksklyfta också och en skvätt honung. Gjorde hälften med räkor och hälften med strimlad skinka. Suveränt gott! Hela familjen åt med god aptit. En ny favorit som jag gärna gör igen :)

  • aneisa 13 april 2015

    Jättegott, hade i mera räkor så blev en matlåda också. Tummen upp :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.