Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med ragu på rotfrukter och nötkött

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Energirik mat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn grytbitarna i oljan. Tillsätt grönsakerna och bryn ordentligt. Späd med buljongen, salt och peppar. Sjud grytan i ca 45 minuter. Rör om försiktigt några gånger under tiden.
  2. Koka pastan under tiden. Vänd ihop pastan och såsen i en stor skål. Vänd ner parmesanosten och basilikan, servera direkt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.