Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med spenat och bacon

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Världens godaste pasta med spenat, bacon och parmesan!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek bacon i stekpannan och häll sedan bort "fettet" som baconet lämnar i pannan.
  2. Sätt på plattan där kastrullen med pastan står och koka pastan i ungefär 11 minuter. Medans pastan kokar lägger du spenaten i stekpannan med baconet och låter spenaten tina, sedan sänker du värmen.
  3. När pastan är klar ska man blanda den med olivolja, spenaten och baconet. Riv parmesan över pastan och salta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.