Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med tomat, spenat och ricottaost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ricotta är en färskost som går bra att använda i såser. Den har låg till medelhög fetthalt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen och låt den rinna av.
  2. Skala och hacka löken, pressa vitlöksklyftan.
  3. Värm oljan i en kastrull, lägg i vitlök, lök och fräs försiktigt i3-4 minuter. Rör ner de passerade tomaterna, krydda försiktigt med chilipulvret och sjud i 2 minuter.
  4. Tillsätt spenat och ricottaost, rör tills spenatbladen har slaknat och sjud sedan i 3-4 minuter.
  5. Blanda pasta och sås. Smaka av med salt och peppar.
  6. Servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.