Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med ugnsrostade grönsaker och fårost

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Enkelt, snabbt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°. Skiva squash och aubergine, klyfta löken, skala vitlöksklyftorna och dela tomaterna om de är stora. Tillsätt oregano och blanda allt i en stor ugnsfast form med en rejäl skvätt olivolja. Se till att grönsakerna inte ligger travade på varandra - då blir de mer kokta än stekta. Rosta mitt i ugnen ca 12-15 minuter tills det får fin färg. Salta och peppra.
  2. Koka pastan under tiden och låt den rinna av.
  3. Häll av det mesta av vätskan som grönsakerna bildat och blanda den varma pastan direkt i formen med grönsakerna. Salta och peppra igen och smula över osten. Toppa med rucola och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.