Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

pasta med valnötspesto

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En god och enkel pastarätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rosta valnötterna i en torr stekpanna.
  2. Mixa basilikan med valnötterna och tillsätt eventuellt lite vatten. Tillsätt vitlöken och oljan och mixa ytterligare.
  3. Riv parmesanosten och rör ner i peston.
  4. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
  5. Skiva tomater och soltorkade tomater
  6. Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna.
  7. Rör samman peston och övriga ingredienser med pastan efter att den runnit av i ett durkslag. Ät och njut@

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.