Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta primavera med varmrökt fisk, dijonsås och grönt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här rätten är också god att servera kall som sallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med såsen. Blanda senap, socker, citron- och apelsinsaft. Tillsätt olja i en fin stråle under vispning. Smaka av med salt och peppar.
  2. Rensa laxen och dela den i bitar. Blanda laxen först med hälften av såsen, sedan med spenat, strimlad salladslök, hackad körvel och dill.
  3. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Låt den rinna av i ett durkslag. Blanda den med resten av såsen.
  4. Toppa med lax och grönsakerna.
  5. Garnera med kapris och mal över lite peppar

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.