Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastagratäng med fläskfilè

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Krämig gratäng med pasta, bacon, paprika och filè.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pasta enl anv på förp. Låt rinna av. Stek bacon knaprigt och låt rinna av på hushållspapper. Ansa och strimla purjolöken. Kärna ur och tärna paprikan. Fräs lök och paprika blankt i smör utan att det tar färg. Blanda det med baconet i en stor skål. Putsa köttet och skär det 1 ½ cm tjocka skivor. Bryn köttet i smör. Salta och peppra. Vänd ner filéskivorna i baconblandningen rör ner crème fraiche.
  2. Gratinera & garnera: Blanda pasta med filèblandningen i en smord form. Strö över osten. Gratinera mitt i ugnen i 225 grader i 10-15 min. Garnera med persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.