- Serverar: 4-6 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Krämig gratäng med pasta, bacon, paprika och filè.
Instruktioner
- Koka pasta enl anv på förp. Låt rinna av.
Stek bacon knaprigt och låt rinna av på hushållspapper.
Ansa och strimla purjolöken. Kärna ur och tärna paprikan. Fräs lök och paprika blankt i smör utan att det tar färg. Blanda det med baconet i en stor skål.
Putsa köttet och skär det 1 ½ cm tjocka skivor.
Bryn köttet i smör. Salta och peppra.
Vänd ner filéskivorna i baconblandningen rör ner crème fraiche.
- Gratinera & garnera:
Blanda pasta med filèblandningen i en smord form.
Strö över osten.
Gratinera mitt i ugnen i 225 grader i 10-15 min.
Garnera med persilja.
Publicerat den
21 november 2013
Liknande recept
Skriv kommentar