Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastagratäng med korv, körsbärstomater och fetaost

 
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Det kan låta som en lite märklig kombination, men slängde ihop till denna enkla gratäng under en "kylskåpstömning" och det blev succé! Det bästa av allt är att den är väldigt enkel att göra och kräver knappt någon arbetsinsats alls!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningar på paketet.
  2. Skiva knackkorv, körsbärstomater och fetaost.
  3. Koka upp matlagningsgrädde och mjölk, tillsätt hälften av den rivna osten och rör om sakta tills osten smält
  4. Häll pastan i ugnsform, strö över korv, körsbärstomater och fetaost. Häll över ostsåsen. Strö över resten av osten och oregano.
  5. Lägg i ugn, 200 grader ca 30 minuter

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.