- Serverar: 6 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Något som föddes ur en frys/kylskåpsrensning.
Instruktioner
- Koka upp pastavatten och ha i en grönsaks- och en köttbuljongtärning. Tillsätt pastan, använder du spaghetti så bryt den i bitar.
- Under tiden fräs färsen i en stekgryta och tillsätt löken och rotfrukterna. Peppra och tillsätt de återstående buljongtärningarna, lite oregano samt svampen (med spad) och de krossade tomaterna. Låt småkoka medan pastan kokar.
Smaka av med salt och peppar.
- Häll av pastan och blanda med köttfärssåsen. Häll ner i en gratängform och platta till lite. Låt det svalna.
- Blanda gratängkryddan med creme fraichen och den rivna osten. Bred över gratängen och gratinera i ugn i 20 minuter.
Publicerat den
24 februari 2009
Liknande recept
Skriv kommentar