Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastagratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En gratäng jag gjorde av vad jag hade hemma en gång i tiden. =)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pasta al dente. Tärna skinka och blanda ihop med creme fraiche. Pressa i vitlök. Smaka av med kryddorna.
  2. Häll sedan den färdiga pastan i en smord ugnsform. Häll creme fraiche ovanpå pastan. Strö över riven ost.
  3. Gratinera i mitten av ugnen tills osten fått fin gyllenbrun färg. Ca 225 grader.
  4. Man kan utan problem byta ut bayonneskinka mot kassler, eller annan typ av kött om man vill det.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.