Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastagratäng med paprika

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lättgjord gratäng för de som gillar paprika!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka löken och fräs den i en stekpanna. Tillsätt köttfärsen och efter en stund valfri mängd tacokrydda (och lite vatten).
  2. Koka pastan och hacka paprikan/orna i små bitar.
  3. Blanda crème fraiche, osten och tomatsåsen i en skål. Blanda sedan köttet och pastan tillsammans i en smord form och toppa med paprikabitarna.
  4. Häll över crème fraicheblandningen och lägg in formen i ugnen i ca 15 minuter på 175 grader eller tills gratängen har fått en fin yta!
  5. Man kan såklart tillsätta lite hackad paprika tillsammans med köttet i stekpannan om man vill ha mer paprika!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • kimia 31 oktober 2010

    i ingredienserna står det inte lök men i anvisningarna gör det det.

  • bajskorvin 10 november 2010

    Oj ursäkta, men den skall fräsas och stekas tillsammans med köttet!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.