- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Lättgjord gratäng för de som gillar paprika!
Instruktioner
- Finhacka löken och fräs den i en stekpanna. Tillsätt köttfärsen och efter en stund valfri mängd tacokrydda (och lite vatten).
- Koka pastan och hacka paprikan/orna i små bitar.
- Blanda crème fraiche, osten och tomatsåsen i en skål. Blanda sedan köttet och pastan tillsammans i en smord form och toppa med paprikabitarna.
- Häll över crème fraicheblandningen och lägg in formen i ugnen i ca 15 minuter på 175 grader eller tills gratängen har fått en fin yta!
- Man kan såklart tillsätta lite hackad paprika tillsammans med köttet i stekpannan om man vill ha mer paprika!
Publicerat den
27 oktober 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
i ingredienserna står det inte lök men i anvisningarna gör det det.
Oj ursäkta, men den skall fräsas och stekas tillsammans med köttet!