Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastagryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Superenkel variation av vardagsmat. Det är inget salt i receptet, eftersom både buljongtärningen och soyan är salta. Tror du att du vill ha mer sälta, så vänta till sista avsmakningen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i strimlor. Grytbitar kan behöva delas. Bryn det i omgångar i smöret.
  2. Lägg sedan över allt köttet i en gryta. Häll över ananasspad och vatten. Krydda med buljongtärning, ingefära, svartpeppar och soya. Låt koka under lock tills du tycker köttet känns lagom mört. Räkna med någon halvtimme, beroende på vilken sorts kött.
  3. Snitta, skölj och skiva under tiden purjolöken. Låt den gå med i grytan under de sista fem minuterna som köttet kokar.
  4. Hacka paprikan och skär ananasen i bitar. Lägg ner dem i grytan och värm upp.
  5. Smaka av.
  6. Koka pastan enligt förpackningens anvisning. Låt den sedan rinna av ordentligt innan den blandas ner i grytan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.