Pastan recept

Laddar...
Din sökning gav 3622 träffar


Bettans goda pastagratäng

Åt detta på en tjejmiddag för flera år sedan, har sedan dess gjort den många gånger. Är mycket god och det blir många portioner av detta recept! Ett enkelt recept att tillaga, trots en hel del ingredi..
Tonfiskgratäng Tagliatelle

Gott med pasta istället för ris eller potatis till tonfisken. När denna gratängen serveras skrapar ungarna formen noga! God och inte så överväldigande tonfisksmak, som inte alla gillar.


Carbonara

Jag har lagat carbonara hur många gånger som helst, och det är en av mina absoluta favoriträtter. Jag lagar den aldrig som man Ska laga den utan gör den istället på mitt sätt- mycket god, smakrik och ..


Min goda pastasallad

Min egna mycket goda pastasallad som är mycket god att ha till ex grillat. Alla älskar den stora som små. Perfekt på buffébordet.Leilas Pad Thai

Ur kokboken: "Det här är ett orginalrecept som jag lärde mig när jag reste runt i södra Thailand. Från en suverän thairestaurang fick jag med mig några helt ovärderliga recept. Denna rätt är så smarri..Kycklinggryta med bacon och papri..

En av de godaste kycklinggrytor jag har ätit! Receptet kommer ursprungligen från Rachel Ray men jag har modifierat det lite och lagt till lite saker. Lyxig vardagsmat. Går supersnabbt att göra.