Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastasås med kassler och bacon

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mycket god och krämig pastasås

Ingredienser

Instruktioner

Tärna kassler och lägg den i stekpannan med smör stek i 4 -6 minuter så den få lite färg skiva baconet i småbitar och stek med i 2 minuter häll i all crème fraiche, paprika och purjolöken. Mjölk kan man hälla i beroende på hur mycket sås man vill ha. Låt koka 10 minuter under lock så paprikan bli mjuk serveras med nykokt färsk pasta.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lillakock 19 augusti 2011

    Supergott!!..:) Jag använde detta recept som grund och utökade med en burk krossade tomater (örter/vitlök), lite kryddiga korvar och lite mer buljong..Smaskens å så enkelt..:-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.