Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastasås med kassler

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

EN ljuvlig pastasås, som är egenkomponerad

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kasslern/skinkan i tärrningar, ta purjolöken och skär i slantar Låt koka ca 5- 6 minuter, låt rinna av i en sil stek purjon tills den får färg.
  2. Häll allt i en kastrull tilsammans med grädden, låt småpputtra i ca 15 minuter,det går också bra att steka kasslern först.
  3. Kan med fördel göras dagen innan, så att alla smakerna får sätta sig.
  4. Hoppas att du blir nöjd med denna underbara pastasås
  5. LILLALOPPAN

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • Millidill 12 december 2008

    Tack för ett jääättegott kassler recept. Jag hade ris till istället.

  • ------Malin 14 juni 2009

    mumms jättegott

  • tara132 16 maj 2010

    det var gott men kan man ta kyckling istället

  • missQ 18 januari 2011

    Det verkar vara orimligt mycket purjolök. Resten lär ju försvinna i all purjolök. Vad menas? Annan lök? Annan mängd?

  • Aljoro 3 september 2011

    Jätte gott, men jag använde lite mindre purjolök! :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.